Beställ ett komplett hemsidepaket för endast kr

Progmera erbjuder följande tjänster för hemsidepaket till fasta priser:

Standardpaket:

Info om hemsidepaketet

Tillägg:

Info om webbhotell
Info om domännamn
Info om responsiv design
Info om facebooksida

Alla priser är angivna exklusive moms.

Webbhotell och domän löper tillsvidare med 2 månader uppsgägning.

Totalt: kr + kr/mån

Namn:

E-post:

Telefon:

Adress:

Postnummer:

Ort:

Genom att trycka på [Beställ] så har du läst och godkänner de allmänna villkor

Frågor? ring: 0723 – 16 42 85

Hemsidepaketet

Hemsidepaketet med ett fast pris innehåller en unikt utformad design för er hemsida efter era önskemål. Själva grunden bygger på open source verktyget wordpress. WordPress ger ett enkelt admingränsnitt så att ni själva kan redigera innehållet och skriva nyheter. Hemsidan anpassas för fungera i alla de vanligaste webbläsarna.

Det som ingår detta paketet:

  • En unik desing utifrån era önskemål
  • Hjälp med att få in allt innehåll
  • Installation så att sidan syns på internet
  • Redigeringsverktyg för enkel administration av sidan
  • Introduktion och utbildning
  • Telefon- och mailsupport till ett år efter köptillfället

Tillägg: Webbhotell

För att er hemsida ska kunna ligga uppe på Internet så att alla kommer åt den behövs ett webbhotell. Om ni väljer det här tillägget så får ni ett webbhotellkonto som fungerar bra ihop med er hemsida med 20gb lagringsutrymme, databas och e-post.Detta paket är framtaget tillsammans med FSdata, som är ett stabilt företag på marknaden. Skulle ni vid senare tillfälle behöva mer utrymme eller andra saker så går det utöka när behovet uppstår.

Självklart erbjuds bra support under hela den tid som ni är webbhotellskunder.

Tillägg: Domännamn

Alla hemsidor på Internet har ett s.k. domännamn för att det ska vara lätt att komma ihåg vad sidan heter, t.ex. progmera.se. Vi kan erbjuda domännamn som slutar med: .se, .com, .nu, .eu, .net, .org. Själva namnet väljer ni helt själv. Vi hjälper till att ställa in så att sidan styrs rätt så att man ser er hemsida när man går in på det valda domännamnet.

Tillägg: Mobilanpassad sida (responsiv design)

Numer använder allt fler mobilen för att surfa, därför har det blivit allt viktigare att anpassa hemsidorna så att de är praktiska oavsett enhet. Med en s.k. responsiv design kan sidan anpassas till storleken på skärmen som enheten har och fungerar då allså utmärkt till alla sorters enheter.

Tillägg: Facebooksida

Facebook har blivit ett inarbetat ord och sida hos de flesta i dag. För dig som företag finns det stora möjligheter att få ditt budskap sprida sig ännu mer och snabbare genom att synas på Facebook. Vi hjälper er igång och gör i ordning en facebooksida och ser till att er hemsida blir integrerad med facebook.