[caption id="attachment_254" align="alignright" width="400"]Fast pris hemsida    Kampanj: Fast pris hemsida[/caption]

Behöver ni en ny hemsida, eller en förbättring av er gamla hemsida, som ni själva kan uppdatera informationen på enkelt? Isåfall så kommer paketet som vi tagit fram passa er. Ni kan nämligen få en hemsida till ett fast pris, inga dyra räkningar varje månad eller en överraskande stor faktura när sidan är klar. Det som kan tillkomma varje månad är kostnaden för domän och webbhotell, som ni kan välja att köpa på annat håll eller beställa via oss, vi satsar på att hålla även det priset lågt. Läs mer om erbjudandet.

I denna kampanj så använder vi oss av ett CMS som är väldigt populärt på marknaden, nämligen WordPess. Tack vare den administrativa grunden och funktioner som redan finns färdiga så minskas utvecklingstiden och på så vis kostnaderna för er. Uppdateringen av hemsidan blir även den barnsligt enkel. Då även designen och innehållet är uppdelat så kan ni i framtiden enkelt uppdatera med en ny design, ändra genom oss eller någon annan som kan WordPress utan att behöva förlora texter, bilder, länkar som ni lagt in tidigare.

Behöver både du och någon du känner en hemsida? Då kan vi erbjuda er 10% rabatt på er hemsida om ni även tipsar en annan som även de beställer en hemsida. Tipsar ni fler får ni större rabatt, och tipsar ni så många som 10 st så får ni er hemsida helt gratis.

Läs mer om erbjudandet om hemsida för fast pris. Vid frågor är det bara att ni hör av er till oss, via formuläret eller telefon: 0723 – 16 42 85.

Lämna en kommentar

Din e-mailadress kommer inte att lämnas ut. Obligatoriska fält är markerade med *

Lös matematiken (spamfilter) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.