Om oss

Grundaren av Progmera
Progmera:s mål är att ge mervärde åt kunderna, att göra kunderna nöjda. Vi jobbar alltid för att skapa en så bra lösning för er, oavsett om det bara är en liten uppdatering på din nuvarande hemsida eller ett stort och avancerat system så går vi alltid in 100% för att få det så bra som möjligt. Vi är ett litet bolag med stort kontaktnät vilket gör att vi kan erbjuda den bästa lösningen för dig till ett bra pris. Kontoret för företaget är i Linköping men vi har kunder över hela landet.

Progmera grundades i maj 2013 av Mikael Andersson (se bild till höger), som har en bakgrund med en kandidatexamen inom programmering på Linköpings Universitet, samt flera års erfarenhet av program- och webbutveckling i sitt tidigare bolag som drevs vid sidan om studier och annat arbete. Mikael har även hunnit med och jobbat som anställd på ett annat konsult bolag, samt på ett större affärssystemsbolag.

Då kunderna gillar det Progmera utvecklar så har har vi nu ytterligare en medarbetare, förutom Mikael, i bolaget; Raphael Jabut. Mikael jobbar mest med de mer avancerade systemen och integrationerna mot betallösningar, m.m., medan Raphael har bra koll på WordPress och utför den mesta utvecklingen av de enklare hemsidorna. Vi har även börja samarbeta med profilbyrå samt en skribent så att vi verkligen kan erbjuda en helhetslösning för dig som kund. Du kan alltså höra av dig till oss och få hjälp med hemsida utvecklad av oss och sen profilkläder och professionell text genom våra samarbetspartner.

Vi har under detta året fått en hel del olika typer av uppdrag; allt från mobilapp, windowsprogram till vanlig enkel WordPress hemsida.Några tekniker För mobilappar använder vi oss av ramverket Phonegap för att kunna få ut appen smidigt till både Iphone och Android telefoner. Windowsprogrammen byggs med WPF och C# och här har vi även jobbat mot affärssystemet Garp. När det gäller e-butiker och webbsystem så har vi jobbat mot en hel del betallösningar: Klarna, Payson, Mondido, Paypal, Quickpay, Sveawebpay, med reservation att vi kan missat någon. Vanligaste språken på webben är php med javascript och då Jquery och boostrap. Men vi har även byggt mer avancerade system med hjälp av Python och Angular-js. Vanliga hemsidor så kör vi oftast med WordPress men har även hjälpt företag med deras Joomla-hemsida, eller egenbyggda.
Som ni hör så behärskar vi många olika tekniker och innan vi börjar gör vi alltid en analys av kundens behov och väljer verktyg och språk utifrån varje kunds situation och önskemål.

Förutom kunduppdrag har Progmera även tagit fram egna produkter tillsammans med partner, se fakturaarkivet.se och gymsystem.se för mer information om dessa.

Hör gärna av dig om du vill veta mer om oss eller om du vill att vi ska göra en analys av era behov.