Tiden går så fort när man har roligt! Förutom några lediga veckor här och där har både jag och Raphael jobbat flitigt i sommar med Progmera:s kundprojekt och även lite egna projekt. Vi kan ta några exempel på sommarens aktiviteter;

Aqua2musicAqua2music
Här kom vi in i ett projekt där de haft konsulter tidigare som arbetat med systemet men att de nu ville ta hem arbetet och hitta någon utvecklare i närheten så de kunde få bättre koll. Aqua2music drivs av Maria Ström och är ett företag som riktat in sig mot vattengympa med bl.a. mycket filmer och instruktioner för övningar och hela program. De ville att vi skulle koppla på en betalmodul till att börja med, men det visade sig vara mer än så. Tjänsten var väldigt trasig och många saker fugerade inte alls. Vi la flera dagar på att bara stabilisera så att man kunde använda den funktionalitet som de börjat lägga in. Där efter byggde vi på systemet och förbättrade så att Maria kunde lansera tjänsten ut mot kunderna för några veckor sedan. Ni kan följa företaget på facebook här.

Nya hemsidor
Vi har även fått in en handfull förfrågningar på nya hemsidor och dessa bygger vi med hjälp av CMS-verktyget WordPress. Här hjälper vi till med design och funktionalitet. Vi hjälper även till att lägga in texter och bilder som kunderna tillhandahåller. Detta erbjuder vi till fast pris eller en abonnemangskostnad där vi hjälper till löpande. Och just nu håller vi på med sidor för ett par guideföreningar och ska ta fram ny sida för Svenska guideförbundet.

Egna projekten
Här finns det mycket att säga, så det kommer presenteras närmare i några egna blogginlägg framöver. Men jag kan lite snabbt nämna att både Fakturaarkivet och Gymsystem är två produkter som är väl fungerande och används av flera kunder. Vill ni inte vänta tills jag skriver lite mer om dem kan ni alltid ta ett besök på deras egna hemsidor.

Fakturaarkivet

En Kommentar

  • Postad 31 januari, 2018 på 04:57 | Länk

    Priligy Ca Marche [url=http://cial10mg.com]online pharmacy[/url] Best Site To Buy Viagra Online Bentyl Spastic Colon

Lämna en kommentar

Din e-mailadress kommer inte att lämnas ut. Obligatoriska fält är markerade med *

Lös matematiken (spamfilter) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.