IT-System

Behöver du ett mer avancerat system hjälper vi gärna till med det. Vi bygger mestadels onlinebaserade system, IT-verkyg som ni kan nå var ni än befinner er. Givetvis tar vi hand om installation på plats, men även drift och support om ni så önskar. Det gör att ni kan vara säkra på att det alltid är uppdaterat och fungerar.

Vi erbjuder även färdiga system. Det som finns hittills är gymsystem.se som är ett bokningssytem kopplat med medlemskort, anpassat för gym. Vi jobbar kontinuerligt för att ta fram fler färdiga system samtidigt som vi fortsätter att utveckla och anpassa de befintliga systemen.

Passar något av våra färdiga system bara nästan? I så fall kan vi utveckla de befintliga systemen eller bygga tillägg till systemen så att de passar just era behov.

Hemsidor

Idag söker många personer på nätet innan de åker och handlar – det har blivit allt viktigare att synas på internet. Vi hjälper er att skapa en hemsida som är enkel för er att uppdatera. Samtidigt kan vi ta hand om allt från webbhotell till uppdateringar och support, ni väljer själva i vilken omfattning ni önskar få hjälp. Har ni redan idag en hemsida som ni känner skulle behöva en uppfräschning kan vi uppdatera och anpassa den.
Vi har bland annat jobbat med betallösningar för e-handel, bildgallerier, forum och anmälningsfunktioner. Det är bara att höra av er och beskriv era behov så ska vi se till att presentera en bra lösning för er.

Appar

Är ni intresserade av att nå ut mot en stor och växande mobilmarknad så är en app ett bra sätt. Vi kan både hjälpa till med enklare information/reklam-appar och mer avancerade appar som innehåller större funktionalitet och som kan bli en del av ett större system.

Bild på Android och iPhone
Vi har jobbat mest mot Android och iOS (iPhone och iPad) vilket gör att vi täcker 95% av den mobila marknaden i Europa. Något som även blir vanligare är de nya Microsoft Surface som använder Windows 8. Vi ser nu över även denna plattform för att möta den stora nya marknaden för appar på de nya Windows 8-datorerna, plattorna och telefonerna. Är ni intresserade av att få er app på ännu fler plattformar är det bara att komma med önskemål så ser vi över även dessa möjligheter.